• Geleceği Yazanların Yeri

23 Ağustos 2013 Cuma

Backlink Nasıl Alınır?1 yorum var.

Backlink Nasıl Alınır?
Bu yazıda yapılması biraz zor olan Backlink'leri nasıl alacağınızı göstereceğim. Backlink almak sitenizin pagerang değerini yükseltir ve googleda üst sıralarda yer alırsınız. O yüzden pagerang seo için önemli bir konudur. Aşağıda backlink alabileceğiniz bazı yöntemler gösterdim. Bu yöntemleri sitenizde uygularsanız oldukça başarılı olursunuz.

1-)Google'nin sevdiği çok kaliteli dizinler vardır. Bu dizinlerden pagerang değeri yüksek olan dizinlere sitenizi eklerseniz google botları sitenizi daha sık gezmeye ve yazılarınızı daha hızlı indexlemeye başlar. Bu oldukça kolay bir işlemdir. Google'da dizin siteleri olarak arattığınızda çok sayıda dizin sitesi bulabilirsiniz. Olabildiği kadar çok siteye üye olun. Hepsinin faydası olur.

2-)Pagerang değeri yüksek olan forumlara üye olarak kendi sitenizin url adreslerini forum konularında paylaşabilirsiniz. Bu yöntem de oldukça faydalıdır.

3-)Sitenizde alıntı olmayan tamamen özgün içerikler yazın. Bu tür yazıları google çok sever ve yazılarınız anında google'da indexlenir.

4-)Ücretli olarak da backlink alabilirsiniz. İnternette arayarak ücretli backlink satan siteleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

Bu yöntemler en iyileridir. Başka türlü backlink alımlarıda var ama onların pek yararı dokunmuyor. Bu yöntemler zaten size yeter.

Sponsor

[Ne Demişler] 1 yorum

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

İletişim Destek Ol Reklam Arşiv

Bu site Blogger alt yapısı ile yapılmıştır. Tema: Cakirv3

Facebook - Twitter - Google - Youtube